Bun venit

Salut jucatori romani. Acesta este primul si singurul(de pana acum) blog dedicat comunitatii romane din jocul foarte popular numit URBAN RIVALS. Acest blog a fost creat de ghilda 3LO MA$T3R (http://www.urban-rivals.com/guild/?id_guild=155827 ).
Noi, ghilda 3LO MA$T3R vrem sa facem jocul acesta o placere pentru toti romanii si dorim sa va facem sa il intelegeti cat mai bine. Aici vom posta idei de pachete foarte bune scumpe dar si economice pentru a juca in turnee, tip 1,tip 2, ELO, SURVIVOR, DEATHMATCH. Vor fi explicate si regulile mai pe indelete,in asa fel incat sa fie intelese de toata lumea. Aici vom publica de asemenea si loteriile care sunt gratuite,dar nu numai. Vom publica si eventurile care au premii substantiale.
Acest blog NU este creat pentru a face SCHIMB de conturi, pentru a cumpara/vinde carti. Noi nu va vom cere nimic in schimbul acestui site, deci il puteti accesa cu toata siguranta. Toate link-urile care le vom posta sunt pe raspunderea noastra ca nu au virusi inclusi in ele, dar ce veti face cu ele e pe raspunderea voastra.
Pentru mai multe informatii puteti scrie intrebarile si alte idei ale voastre pe blogg. Lunar cea mai buna idee va fi premiata cu o carte surpriza( numai daca postati idei care sunt benefice).
Va rugam sa nu vorbiti vulgar pe acest blog si sa dati mai departe adresa blogg-ului http://romania-urban-rivals.blogspot.com/ sa il facem popular in urban-rivals printe toti romanii. Postati-l in ghilda voastra,forumuri,trimite-ti la prieteni.
Va multumim. Si speram sa va placa blogg-ul acesta. Bafta la joc. Sa aratam ca si noi, romanii putem face multe in acest joc.

2 comentarii:

Buturca Andrei spunea...

Salut!Ma bucur ca cineva din romania mai joaca UrbanRivals :) V-as ruga sa ma invitati in ghilda: numele meu este KryptonNeon.

Buturca Andrei spunea...

Sfatul meu ar fi canu trebuie sa castigi toate rundele ca sa castigi lupta!

Trimiteți un comentariu